Ο Καθηγητής κ. Ιωάννης Θ. Μάζης μιλάει στο 23ο Συνέδριο του Economist παρουσία του πρέσβεως των ΗΠΑ κ. G.Payatt. Θέματα στα οποία αναφέρθηκε: τα ελληνικά δικαιώματα σε Α.Ο.Ζ. σε σχέση με αυτά της Τουρκίας, η κρίσιμη θέση της ΑΟΖ του Καστελόριζου, οι Α.Ο.Ζ. Κύπρου και Αιγύπτου, τα γεωπολιτικά ζητήματα σε σχέση με τις υπόλοιπες μεσογειακές χώρες και ο καταλυτικός ρόλος των ΗΠΑ σε ολόκληρη τη Μεσόγειο.

________________________

Το ΕΛΙΓΕΑ προάγει την ελευθερία του λόγου και αναρτά μόνο ενυπόγραφα και αυτούσια τα κείμενα και κάθε άλλης μορφής ηλεκτρονικό υλικό των συνεργαζομένων με τις σελίδες του, άνευ παρεμβάσεων. Ωσαύτως αναρτά τους Συνδέσμους εργασιών τους από άλλα Μέσα (media) ή και Συνδέσμους (links) άλλων Μέσων. Προϋπόθεση δεσμεύουσα τους συγγραφείς των αποστελλομένων κειμένων, είναι η απαρέγκλιτη τήρηση της σχετικής Εθνικής και Διεθνούς νομοθεσίας περί Τύπου, από πλευράς των.

Το ΕΛΙΓΕΑ δεν ασπάζεται προσωπικές κρίσεις και απόψεις, που τυχόν παραβιάζουν τους νόμους ή βασίζονται σε μη αποδεικνυόμενα στοιχεία και ουδεμία ευθύνη φέρει γι’ αυτές.

Το ΕΛΙΓΕΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ την αναδημοσίευση των κειμένων του υπό τον όρο να δημοσιεύονται ΜΟΝΟ οι δύο πρώτες παράγραφοι μαζί με τον ενεργό σύνδεσμό (link) του: eligea.gr/κλπ…, ώστε η ανάγνωση να συνεχίζεται στην ιστοσελίδα μας.