Περικλής Νεάρχου

Πρέσβης ε.τ.

Οι κυρώσεις θα δείξουν ποιος είναι ο παραβάτης, για αυτό δεν θέλουν να τις επιβάλουν η Γερμανία και άλλοι Ευρωπαίοι. Η Λιβύη χάνεται για την Τουρκία και μια δεύτερη ήττα στο Αιγαίο θα στοιχίσει στον Ερντογάν. Θα δείξει ότι χάνεται το οθωμανικό όριο.

Η συμφωνία ΑΟΖ με την Αίγυπτο οδηγεί προς ακύρωση το τουρκολιβυκό μνημόνιο από την Λιβύη.

Σημαντική η συμμαχία της Ελλάδος με την Γαλλία.

Από την εκπομπή «Εμείς οι Έλληνες» με τον Λάμπρο Καλαρρύτη, στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά 90.1 FM, της 4-9-2020. Η εκπομπή μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 20.00 έως 22.00.

________________________

Το ΕΛΙΓΕΑ προάγει την ελευθερία του λόγου και αναρτά μόνο ενυπόγραφα και αυτούσια τα κείμενα και κάθε άλλης μορφής ηλεκτρονικό υλικό των συνεργαζομένων με τις σελίδες του, άνευ παρεμβάσεων. Ωσαύτως αναρτά τους Συνδέσμους εργασιών τους από άλλα Μέσα (media) ή και Συνδέσμους (links) άλλων Μέσων. Προϋπόθεση δεσμεύουσα τους συγγραφείς των αποστελλομένων κειμένων, είναι η απαρέγκλιτη τήρηση της σχετικής Εθνικής και Διεθνούς νομοθεσίας περί Τύπου, από πλευράς των.

Το ΕΛΙΓΕΑ δεν ασπάζεται προσωπικές κρίσεις και απόψεις, που τυχόν παραβιάζουν τους νόμους ή βασίζονται σε μη αποδεικνυόμενα στοιχεία και ουδεμία ευθύνη φέρει γι’ αυτές.

Το ΕΛΙΓΕΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ την αναδημοσίευση των κειμένων του υπό τον όρο να δημοσιεύονται ΜΟΝΟ οι δύο πρώτες παράγραφοι μαζί με τον ενεργό σύνδεσμό (link) του: eligea.gr/κλπ…, ώστε η ανάγνωση να συνεχίζεται στην ιστοσελίδα μας.