Περικλής Νεάρχου

Πρέσβυς ε.τ.

Μεταξύ άλλων ο Πρέσβυς ε.τ. αναφέρει:

“Το άρθρο Μητσοτάκη μας έβαλε στην ίδια μοίρα με την Τουρκία παρουσίασε το Καστελόριζο ως διαφιλονικούμενη ζώνη.

Έδωσε γκρίζα εικόνα για την περιοχή Καστελόριζου.
Τη ρήτρα αμυντικής συνδρομής με Ελλάδα την ήθελε η Γαλλία.

Με πρωτοπορία το ΑΚΕΛ και της ηγεσίας του ΔΗΣΥ προωθείται στο Κυπριακό διζωνική «λύση».

Η Τουρκία για την επανέναρξη το συνομιλιών ζητά να υπογραφεί συμφωνία για την εκμετάλλευση του φυσικού αερίου. Στόχος της να αποκτήσει τον έλεγχο, ώστε να καταρρεύσουν οι συμφωνίες της Κύπρου με την Αίγυπτο και το Ισραήλ και να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο της Ανατολικής Μεσογείου.”

Αποσπάσματα από την εκπομπή «Ο Εξαρχείων» με τον Ανδρέα Μαζαράκη, στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά 90.1 FM, της 16-9-2020.

Η εκπομπή μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 22.00 έως 24.00.

________________________

Το ΕΛΙΓΕΑ προάγει την ελευθερία της λόγου και δημοσιεύει μόνο ενυπόγραφα και αυτούσια τα κείμενα των συνεργαζόμενων με τις σελίδες του χωρίς καμία παρέμβαση. Ωσαύτως δημοσιεύει τους Συνδέσμους εργασιών τους από άλλα Μέσα ή και Συνδέσμους άλλων Μέσων. Προϋπόθεση κάθε δημοσίευσης είναι οι συγγραφείς να τηρούν απαρεγκλίτως στα δημοσιεύματά τους την Εθνική και Διεθνή νομοθεσία.

Το ΕΛΙΓΕΑ δεν ασπάζεται προσωπικές κρίσεις και απόψεις, που τυχόν παραβιάζουν τους νόμους ή βασίζονται σε μη αποδεικνυόμενα στοιχεία και δεν φέρει καμία ευθύνη γι’ αυτές.

Το ΕΛΙΓΕΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ την αναδημοσίευση των κειμένων του υπό τον όρο να δημοσιεύονται ΜΟΝΟ οι δύο πρώτες παράγραφοι μαζί με τον ενεργό σύνδεσμό (link) του: eligea.gr/κλπ…, ώστε η ανάγνωση να συνεχίζεται στην ιστοσελίδα μας.