Ιωάννης Θ. Μάζης

Καθηγητής, Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής Θεωρίας, Πρόεδρος του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών, Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών

Κωνσταντίνος Γρίβας

Καθηγητής Γεωπολιτικής στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Διδάσκει Γεωγραφία της Ασφάλειας στην Ευρύτερη Μέση Ανατολή στο Τμήμα Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών στο Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών

Διαδικτυακή εκδήλωση του Τμήματος AHEPA HJ-40 Ψυχικού.
Υπό την Αιγίδα της AHEPA HELLAS DISTRICT 25
Με αφορμή την επανέναρξη των διερευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Ριζόπουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος AHEPA HJ–40 Ψυχικού.

Στην εκδήλωση αναλύθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις επί θεμάτων γεωπολιτικής από τον Πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής Γεωπολιτικής AHEPA R10 Europe, Καθηγητή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, Ιωάννη Θ. Μάζη με θέμα της ομιλίας του: «Οι διερευνητικές συνομιλίες: παγίδες και ευκαιρίες».

Για τα νέα αμυντικά συστήματα, αναφέρθηκε το μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής Γεωπολιτικής AHEPA R10 Europe, Καθηγητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων κ. Κωνσταντίνος Γρίβας με θέμα της ομιλίας του: «Οι Ελληνικοί εξοπλισμοί και η σημασία τους στο είδος και στον χρονισμό τους».

Την εκδήλωση συντόνισε ο στρατιωτικός συντάκτης του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 κ. Χρήστος Μαζανίτης και απεύθυνε χαιρετισμό ο Supreme Governor AHEPA R10 Europe κ. Φάνος Πιτυρής.

________________________

Το ΕΛΙΓΕΑ προάγει την ελευθερία της λόγου και δημοσιεύει μόνο ενυπόγραφα και αυτούσια τα κείμενα των συνεργαζόμενων με τις σελίδες του χωρίς καμία παρέμβαση. Ωσαύτως δημοσιεύει τους Συνδέσμους εργασιών τους από άλλα Μέσα ή και Συνδέσμους άλλων Μέσων. Προϋπόθεση κάθε δημοσίευσης είναι οι συγγραφείς να τηρούν απαρεγκλίτως στα δημοσιεύματά τους την Εθνική και Διεθνή νομοθεσία.

Το ΕΛΙΓΕΑ δεν ασπάζεται προσωπικές κρίσεις και απόψεις, που τυχόν παραβιάζουν τους νόμους ή βασίζονται σε μη αποδεικνυόμενα στοιχεία και δεν φέρει καμία ευθύνη γι’ αυτές.

Το ΕΛΙΓΕΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ την αναδημοσίευση των κειμένων του υπό τον όρο να δημοσιεύονται ΜΟΝΟ οι δύο πρώτες παράγραφοι μαζί με τον ενεργό σύνδεσμό (link) του: eligea.gr/κλπ…, ώστε η ανάγνωση να συνεχίζεται στην ιστοσελίδα μας.